AS SWEET,
AS YOU WISH

NEW SCOOPS

CREPES

Të ëmbla dhe me shumë shije.

TË GJITHA LLOJET

MILKSHAKES

Kombinim me ëmbësirat tuaja më të dashura.

TË GJITHA LLOJET

CREPES

Të ëmbla dhe me shumë shije.

TË GJITHA LLOJET

MILKSHAKES

Kombinim me ëmbësirat tuaja më të dashura.

TË GJITHA LLOJET

ICE CREAMS

Shije që vjen përmes ngjyrave.

TË GJITHA LLOJET

WAFFLES

Ëmbëlsohu me më të ëmblën.

TË GJITHA LLOJET

JUICES

Freskia më origjinale e natyrës.

TË GJITHA LLOJET

TAKE AWAY MENU