RRETH NE

Big Scoop është kreperia më e njohur dhe prej të paktave në kryeqytetin tonë. Si kompani u themelua në vitin 2010 dhe që atëherë u filloi punën në qendrën tregtare Albi Mall. Fillimisht, ofronte vetëm akullore, ndërsa vit pas viti menusë ia shtonte nga një gatim të ri, si: krepa, waffers, milk shakes, sallatat nga frutat, pijet nga frutat, kafetë, etj.

Gatimet e Big Scoop-it i pëlqejnë të gjitha moshat dhe shtresat. Kjo ka bërë që klientela e tij të tejkalojë kufijtë nacionalë. Pasi që kërkesa për franshizën e Big Scoop-it sa vjen e rritet, gatimet e kësaj creperie shumë shpejt do të mund të shijohen në qytete të ndryshme të rajonit.

Kreativiteti në gatimet e brumit dhe në ato të ftohta, ambienti i ngrohtë dhe mikpritja janë disa elementë që e kanë bërë këtë biznes që t’u rrëmbejë zemrat e shumë dashamirëve të ëmbëlsirave.

GALERIA